Замрзни осушена Тофу, исхрани и Тофу ФД високог квалитета за Инстант супа

ФД Тофу * информације о производу: * функције:---нису готови, и не надувава, нема вештачких боја, без конзерванса или друге адитиве---без глутена---само одузети воде---задржи савршено чињенице исхрана свеже биљка. * Функције од тофуа: традиционалне кинеске медицине, пристојно је тофу...

Mahsulot detali

ФД Тофу

* Информације о производу:

Име производа

Замрзни осушена Тофу

Порекла

Кина

Врста обраде

Замрзни сушења (ФД)

Материјал

Тофу

Облик

Кришке/траке /Сецкалица за

Невиности

100%

Влаге

5%

Амбалажа

ПЕ торба + картон или према захтевима клијената

Рок трајања

24 мјесеца

МОQ

500кгс

* Функције:

---нису готови, и не надувава, нема вештачких боја, без конзерванса или других адитива.

---без глутена

---Само одузети воду

---Задржи савршено чињенице исхрана свеже биљка.

* Функције од тофуа:

Традиционалне кинеске медицине, тофу је одговарајући за оне који су слаби, неухрањен, дефиниција или говор из крви и qи; погодан је за старе, слим или другог; погодна за оне са високог садржаја масноће у крви, висок холестерол, пунија, а са окорелог крвних судова; погодан за људе са дијабетесом; за мајке са ниским дојке млеком; за децу и младе одрасле; за оне упаљене респираторни тракт, а слуз, не допада и астму. Тофу је такође погодан за људе од старости; Препоручује се да једем када је алкохол, пошто тофуа садржи цyстеине, што може убрзати детоксикацију алкохола у телу, и смањити штете у јетру, штити јетру.

Тофу је релативно високе у протеин, око 10.7% за потврђени тофу и 5,3% за меко андqуот; силкенандqуот; тофу са око 5% и 2% масти, односно у процентима тежине.

So'rov